Home » Blog » Timemanagement & efficiëntie » De workshop ‘effectiever werken’ was voor mij een lifesaver!

De workshop ‘effectiever werken’ was voor mij een lifesaver!

door | 16 mrt, 2022 | Ondernemen & praktijkvoering, Timemanagement & efficiëntie

De workshop ‘effectiever werken’ was voor mij een lifesaver!, aldus Lisette.

Ik mailde Niña wanhopig om hulp. Ik was het overzicht kwijt!!!

Werk en Privé waren UIT balans; ik was moe. Ik had het gevoel dat ik 24/7 met werk bezig was en toch achter de feiten liep. Na een lange werkdag van 8.30 -18.30 was ik nog journaals en verslagen aan het schrijven. Oh ja.. ik zag maar 12 cliënten op een dag; meer inplannen was niet mogelijk.

Vanwege corona plande ik namelijk tussen iedere behandeling 15 minuten om schoon te maken en om niet te veel mensen in de wachtkamer te hebben. Ik had geen idee hoe ik alles tijdens mijn werkuren moest doen. Afgelopen jaren was ik door verloop van personeel alleen maar aan het ‘overleven’ van 3 dagen naar fulltime; administratie was een chaos.

Maar toen:

Ongelofelijk wat 2 uren workshop kunnen doen. Niña is heel gestructureerd en liet mij zien hoe ik mijn behandelingen kon inplannen. Ik ging van 12 naar 15 behandelingen, ga om 17.15 naar huis, heb dan:

  • mijn verslagen voor die dag geschreven,
  • mijn journaals ingevuld,
  • mailtjes beantwoord,
  • telefoontjes gepleegd.

Thuis en werk zijn nu meer in balans; ik heb thuis meer TIJD voor mijn gezin. Ik heb mijn oude administratie met wat adviezen van Niña opgeruimd. Ik heb weer rust in mijn hoofd, meer energie en geniet nog meer van mijn werk .

Niña kijkt naar jouw persoonlijke situatie; 2 weken vóór de workshop moest ik mijn tijd monitoren. Dit gaf mij inzicht in hoeveel tijd ik met werk bezig was op mijn werkdagen en op mijn ‘vrije’ dagen.

Deze workshop is de investering waard!!!

Lisette Duzong

Praktijk Zonnester

En nu jij…

Hoe gaat het met jou? Hoe ziet jouw dag eruit? Is het bovenstaande verhaal enigszins herkenbaar dan is deze workshop misschien voor jou ook een lifesaver.

Wil je meer weten over deze workshop, kijk dan op: https://zogezegd-zogedaan.nl/workshop-effectief-werken/

Zo gezegd, zo gedaan

 

 

PS. en niet vergeten hé :

:

Over Niña van Wermeskerken

Met mijn werkervaring opgedaan in de paramedische sector, talloze gevolgde ondernemerstrainingen, gegeven training en coaching, mijn passie voor efficiënt en effectief werken sta ik klaar voor jou!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin