Time management cursus: van werkdruk naar werkgeluk  

Waar haal ik de tijd vandaan? Hoe krijg je alles gedaan op één dag? En hoe maak ik een slimme planning? Deze vragen staan centraal tijdens de time management cursus voor logopedisten. Onderwerpen zoals time management en productiviteit komen vanuit verschillende invalshoeken aan bod. Mijn doel is om jou te coachen van werkdruk naar werkgeluk! Wil je effectiever werken en persoonlijk leiderschap ontwikkelen, dan is het vooral belangrijk om slim met je tijd om te gaan. Dit vraagt om bewustwording van tijdverspillers, maar ook weten wanneer je gebruik kunt maken van zogeheten wachttijden. Tijdens de time management cursus leer je de skills voor het maken van een zo optimaal mogelijke planning. Hierdoor vergroot je jouw productiviteit, terwijl je tegelijkertijd meer balans en controle ervaart. Het programma duurt maar liefst een jaar, zodat je genoeg tijd hebt om alle nieuwe gewoontes aan te leren. Time management is namelijk meer dan alleen een trucje doen: It’s a way of life. Door middel van time management kun je niet alleen efficiënter werken, maar heb je ook meer balans tussen werk en privé. Benieuwd geworden en wil je inspiratie opdoen? Lees dan ook eens mijn blogs over time management!

Efficiënter werken, hoe dan? 

Als logopedist ligt er meer op je bord aan alleen het draaien van je behandelingen. Hoe zou het zijn als je meer gedaan krijgt in minder tijd, en je meer gedaan krijgt met minder inspanning? Is dat ook mogelijk voor jou? Het antwoord is ja, en daar ben ik 100% van overtuigd! Door middel van de time management cursus begeleid ik je graag naar een leven zonder urgente stress-situaties, waarbij je alles op orde hebt. Door de juiste time management- en planningsvaardigheden aan te leren voorkom je periodes met veel stress. Zo blijf je ongeacht de omstandigheden in balans. Na het volgen van de time management cursus ben je niet onnodig lang meer met je administratie bezig, en hoef je niet meer over te werken. Ben jij ook altijd veel te lang met je administratie bezig? Ik help je graag om maar liefst 1,5 uur per dag te besparen, door de inzet van slimme technieken. Wil je ook slimmer werken? Schrijf je dan direct in voor de time management cursus!

Time management cursus

De juiste prioriteiten stellen en zo een betere dagindeling

Tijdens de time management cursus leer je de juiste prioriteiten stellen, waardoor je een betere dagindeling krijgt. De meeste mensen die continu onder tijdsdruk werken, hebben het minder druk dan zij eigenlijk geloven. Het is vooral erg belangrijk dat je de dag nuttig indeelt en niet te veel tijd spendeert aan zaken die minder belangrijk zijn. Ik laat je graag zien hoe jij je tijd nuttiger kunt besteden, zodat je dagelijks heel wat tijd bespaart! Wil je meer weten of op de hoogte gehouden over de time management cursus speciaal voor logopedisten? Laat het dan weten via het contactformulier.