Hoe kan ik jou ondersteunen?

Waarom ik? Dat vertel ik je graag

 

Als dochter van een huisarts wilde ik graag werken in de zorgsector. Ik heb destijds de keuze gemaakt voor logopedie. Na 15 jaar in het vak te hebben gewerkt, was ik doorgegroeid tot teamleider van 15 logopedisten en verantwoordelijk voor 7 locaties. In de rol als teamleider coachte ik de collega’s zowel vakinhoudelijk als procesmatig. Tevens ondernam ik veel pr-werkzaamheden om de praktijk goed op de kaart te zetten en zoveel mogelijk bekendheid te geven, waardoor er een aardige wachtlijst ontstond.

In die periode bemerkte ik dat het leidinggeven en coachen mij goed lagen en gelukkig maakten; werken met collega’s om hun op een hoger plan te zetten middels persoonlijk ontwikkelingsplannen, coaching op time-management en planningsvaardigheden om zo burn-out klachten te baas te blijven.

In 2014 ben ik opgeleid tot auditor waardoor ik weer vanuit een andere invalshoek keek naar werkzaamheden in de praktijk en hoe deze te optimaliseren. Ik heb daar in 2016 mijn corebusiness van gemaakt.

Anno 2020

Het begeleiden van collega zorgverleners en zorgondernemers om hun werkzaamheden op zo’n manier in te richten dat zij goed in balans blijven. Dit is voor iedereen natuurlijk een ander, volledig op maat, traject. De ene heeft meer moeite met het overzicht, waardoor er gekeken wordt naar time-management en persoonlijk leiderschap. De ander wilt groeien of inkrimpen met de praktijk en wil sparren over de verschillende mogelijkheden en aanpakstrategieen.

Volg mij op Social Media:
v

Loopbaan Logopedie

In 2002 ben ik afgestudeerd als logopedist.

Tijdens mijn loopbaan als logopedist heb ik vaardigheden om praktisch en tijdsbesparend aan het werk te gaan op het gebied van dossiervorming en planning ontwikkeld.

Naast de vakinhoudelijke nascholing ben ik doorgegroeid naar leidinggevende en ondersteunende functies.

Ik heb gewerkt als teamleider met een team van 15 logopedisten verspreid over verschillende locaties en later als locatiemanager voor psychologen en orthopedagogen, als administratief medewerker bij een huisartsenpraktijk en praktijkondersteuner.

NLP Master Practitioner

In 2017-2018 heb ik de NLP Practitioner en Master Practitioner afgerond bij Bureau Personal Development.

NLP is de afkorting van Neuro Linguistisch Programmeren. Het is een psychologisch communicatiemodel. Het leert je adequaat om gaan met de omgeving waarin je leeft en werkt. NLP richt zich op de structuur van de subjectieve waarneming.

Door NLP heb ik veel inzicht gekregen hoe de verschillende belevingswerelden ieders gedachten en handelen beinvloeden, geleerd automatische denk- en gedragspatronen te herkennen bij mezelf en anderen, welke overtuigingen een rol spelen bij besluitvorming en waar de drijfveren liggen.

Ondernemers opleidingen

In 2014 heb ik 2 jaar Engelstalige ondernemerstrainingen gevolgd over o.a. hoe de persoon achter de ondernemer het tempo bepaalt, marketing, passief inkomen en systematiseren.

In 2018 heb ik Zakelijk Succes Academie afgerond, waarbij geleerd wordt over positionering, e-mailmarketing en meer.

In 2021 heb de opleiding Management in de Zorg afgerond.

Daarnaast heb ik mij talloze uren verdiept in ondernemerschap, timemanagement en efficiënt werken middels audio-programma’s en boeken om mijn kennis en kunde te vergroten.

 

Mijn all time favorite quote

en

levensmotto!

So let the challenge begin…

Hoe klanten mij ervaren

Het vloog voorbij!
Ondanks mijn werkervaring van jaren toch veel gedacht: okee dus zo kan het ook! Hey, dit is handig!

Miriam de Bekker

Logopediepraktijk Miriam de Bekker

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?