Kwaliteitstoets Logopedie

Bij Zo gezegd, zo gedaan ben je van harte welkom voor een training Kwaliteitstoets Logopedie. Door middel van deze trainingen kun jij je als logopedist optimaal voorbereiden op de toets en deze met goed resultaat afleggen. Aan de hand van deze training kan de werkwijze binnen jouw logopediepraktijk geoptimaliseerd worden. Als ervaren en gecertificeerd auditor behoort tevens het afnemen van een proefaudit tot de mogelijkheden. Voor een training Kwaliteitstoets Logopedie staat Zo gezegd, zo gedaan dan ook graag voor je klaar.

Als logopedist ben je verplicht om het zorgdossier op de juiste manier op te bouwen. Dit maakt de eerstelijnszorg efficiënter en ondersteunend. Het opbouwen van een dossier is gebonden aan bepaalde richtlijnen. Dit gebeurt om kwaliteit te waarborgen en te controleren. De training over deze richtlijnen helpt jou bij het maken van een vertaalslag naar de praktijk en garanderen te allen tijde de juiste zorg.

Tijdens de kwaliteitstoets wordt er niet alleen gecontroleerd op het verlenen van kwaliteitszorg. Jouw logopediepraktijk wordt ook gecontroleerd op de interne werkwijze. Al deze bevindingen worden vastgelegd in een zogenaamd auditrapport. Zo kun je jouw werkzaamheden als logopedist verfijnen en verbeteren. Ook de opbouw van het zorgdossier hoort daarbij. Bij Zo gezegd, zo gedaan ben je dan ook van harte welkom als je een training wilt volgen die het behalen van de Kwaliteitstoets voor Logopedie makkelijker maakt.

Training Kwaliteitstoets Logopedie

Bij Zo gezegd, zo gedaan zijn we gespecialiseerd in het geven van trainingen voor logopediepraktijken. Eén van de trainingen richt zich op de vertaalslag van de richtlijn TOS. Daardoor kun jij als logopedist voldoen aan de eisen die verbonden zijn aan de Kwaliteitstoets Logopedie. De training voor de kwaliteitstoets, genaamd Training Dossiervorming, bestaat bij Zo gezegd, zo gedaan uit meerdere onderdelen. Zo wordt er onder meer gekeken naar de wijze waarop het zorgdossier binnen jouw logopediepraktijk wordt opgebouwd.

Hierbij kun je denken aan het invullen van een anamnese, een behandelplan of een evaluatie. Tijdens de training Kwaliteitstoets Logopedie wordt ook het naleven en correct registreren van de NVLF-richtlijnen behandeld. De kwaliteitstoets bestaat daarnaast ook uit het controleren van jouw logopediepraktijk. Dit kan de interne organisatie betreffen, maar ook de omgang met de privacy en veiligheid van cliënten.

Bij Zo gezegd, zo gedaan ben je tevens aan het juiste adres voor een nascholing logopedie. Door onze ruime ervaring voorzien we je van trainingen voor de dossiervorming op procesmatig vlak en voor het opstellen van SMART doelen. Deze nascholing helpt jou om de werkzaamheden in je logopediepraktijk structureel te optimaliseren. Voor een bijscholing logopedie sta ik dan ook graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op met Zo gezegd, zo gedaan als je meer informatie wenst over de training Kwaliteitstoets Logopedie. We informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Klik hier om contact op te nemen