HARTELIJK DANK VOOR JE INTERESSE EN VERTROUWEN

Leuk dat je het ebook ‘Hoe overleef ik mijn audit’ hebt aangevraagd.

Inhoud video

Je ontvangt zo meteen in je mailbox een mail waarin de link naar het ebook staat.

Ik stuur je graag nog 3 video’s de komende 3 dagen met waardevolle informatie.

Kijk de video om te weten welke.

Welkomstcadeau

Mocht je dit ebook hebben gedownload omdat je bezig bent met de voorbereiding voor de Kwaliteitscyclus, dan heb ik nog een mooi cadeau voor jou!

Ik heb een stappenplan gemaakt waarin staat wat je allemaal moet doen om je goed voor te bereiden op de Kwaliteitscyclus.

  • Wat moet je doen bij de zelfevaluatie en de dossieranalyse en in het kort hoe je dat bijvoorbeeld aan kan pakken
  • Het stappenplan legt uit over de voorbereiding van het plan van aanpak en de SMART doelen en acties
  • Hoe de cyclusorganisatie ingevuld kan worden met tips hoe je de taken en verantwoordelijkheden kunt verdelen, alsmede de vergaderingen
  • Het bevat voorbeelden voor het maken van een tijdspad
  • Tot slot instructie voor de evaluatiemomenten tijdens de cyclus

Dit Stappenplan ‘Logopedist in de Startblokken’ kan ik je nu aanbieden

van 67,- voor 37,-  aanbieden.

Klik op de knop om deze aan te kopen en maak gebruik van deze kortingscode: welkomstcadeau

De training Op weg naar Auditproof beantwoordt aan mijn verwachtingen. Het invullen van een patiëntenkaart/zorgpad valt mee. Ik heb steeds teveel gedaan. De training was intensief maar zinvol.

Alle vragen konden worden gesteld, iedereen kwam voldoende aan bod. Wij hebben behoefte aan vervolgtrainingen 2 en 3. Ik ben nu minder gespannen voor de audit. Het is toch veel werk i.v.m. onze grote praktijk.

Alice Kok

logopedist en mede-eigenaar Logopediepraktijk Oss

Waarom kwaliteit de #1 focus in jouw logopediepraktijk zou moeten zijn?

Als logopedist zijn wij voornamelijk bezig met behandelen. Daarnaast zullen wij ons ook nascholen in nieuwe methodes en werkwijzes om onze behandelingen nog beter te maken, van hoge kwaliteit is.

Er is nog een manier om te zorgen dat de behandeling van hoge kwaliteit is. Weet jij welke?

Dat is door methodisch logopedisch handelen toe te passen én te registreren. 

Je zult wel denken, ja logisch dat doe ik ook. Dat heb ik op de opleiding wel geleerd. Ja dat klopt helemaal. Toch merkte ik dat er na verloop van tijd iets bij sloop… mijn eigen werkwijze.

Helemaal goed weer om je eigen sausje over het gerecht te gooien, dat maakt jou uniek en jouw aanpak ook. Waar het soms wat gaat rammelen is bij het registreren.

Jij weet net zo goed als ik dat wij daar niet van houden en onze nadruk daar ook zeker niet ligt. Toch is dat wel de manier om aantoonbaar te maken dat je ook daadwerkelijk MLH toepast. De Richtlijn Dossiervorming helpt ons daarbij. Deze geeft aan welke gegevens echt basis zijn en welke mogelijk relevant zijn om te noteren.

Deze richtlijn toepassen is nou ook niet waarvoor wij logopedist zijn geworden, zeg nou zelf… Maar het is wel dé manier om je behandeling zo op te stellen dat iedere logopedist jou kan vervangen en jouw cliënt verder kan helpen mocht dit onverhoopt nodig zijn. Zeg nooit nooit, ja toch.

De audit is vervolgens in het leven geroepen, weer zo’n ding waar we niet op zaten te wachten. Of jij wel? Nee toch. Nou luister de cyclus is dan weer net anders. Echt sterker nog, die is stiekem ook best wel cool ook.

Het gaat verder dan de kwaliteitstoets deed, die alleen je MLH en het registeren volgens de richtlijn controleerde. De cyclus die inspireert tot groei op praktijkniveau. Als dat niet kwaliteit is, dan weet ik het niet meer.

Ja luister, ik vind het echt super gaaf. Echt leuk om erover te sparren en te begeleiden. Ik heb sinds 2014 honderden logopedisten begeleid op weg naar auditproof en alle praktijken die de audit hebben aangevraagd zijn geslaagd.

Nu met de cyclus is het nog maar een handje vol omdat deze pas sinds 2020 wordt ingezet en ook daar is iedere praktijk geslaagd.

6 jaar

ervaring in auditbegeleiding

400+

Trainingen gegeven

2800+

logopedisten meegedaan aan mijn trainingen

Na deze cursus heb ik een duidelijk beeld gekregen van de verslaglegging. Ook ben ik enthousiast om de laatste puntjes op de i te zetten en een audit te plannen.

Meike Schoonrok

Compleet Logopedie

Goed. Alle vragen die gesteld werden zijn voldoende beantwoord. Er zijn veel eye-openers geweest en fijne toelichtingen gekregen. Handige tips en trucs. Ik kijk met positieve zin naar de audit. We gaan ervoor. Dank je wel Niña, heel fijn, heel open, ik kon kwijt wat ik wilde en heb hele fijne feedback ontvangen.

Nienke Kerstens

Logopediepraktijk de Witte

Deze training beantwoordt heel veel aan mijn verwachtingen, heb weer nieuwe inspiratie/tools gekregen om verder te gaan. Zeer prettige training met veel ruimte en aandacht voor persoonlijke inbreng/ervaring.

 

Margreet de Jager

Logopediepraktijk Leusden