Liever via e-learning op eigen tempo aan de slag?

Dat kan met Zo gezegd, zo gedaan Academy
N

Online Basistraining Dossiervorming

Bepaal je eigen tijd en tempo om aan de slag te gaan met je dossiers

N

Online R-TOS

De richtlijn TOS leren toepassen waar en wanneer jij dat wilt

N

Kwaliteitscyclus begeleiding 'Logopedist Anno Nu'

Via video-instructie aan de slag gaan met jouw kwaliteitscyclus

De organisatie van deze scholingsactiviteit was goed, afspraken omtrent mailing en inloggegevens werden nagekomen. Het leermateriaal dat werd afgewisseld met filmpjes vond ik erg prettig. De manier van uitleg in de filmpjes was goed herkenbaar in de praktijk.

De theorie werd gemakkelijk en ongedwongen verteld, dit vond ik erg positief. Het motiveerde mij om het geleerde meteen toe te passen.

Leuke afwisselende training, waardoor je zin krijgt om je dossiers op orde te stellen.

Caroline Benning

Logopedie Bergeijk

Heel fijn, alles is duidelijk uitgelegd en toegelicht. Fijn dat het nog een keer terug te kijken is. Dat je het even kan stilzetten en dat er verschillende filmpjes zijn per onderdeel. Zo komt er niet te veel in een keer op je af. Heel fijn!

Gebruik deze training Online R-TOS om je eigen twijfels weg te nemen rondom het implementeren van de richtlijn TOS!!

Manja Schoemaker

Logopedie Taaltotaal

Aanbod Zo gezegd, zo gedaan Academy

Bekijk het aanbod door op deze link te klikken.

De Kwaliteitscyclus begeleiding is middels video-instructie en een werkboek. Doordat je in de filmpjes voorbeelden geeft en het mondeling toelicht, zijn de hoofdstukken makkelijker te begrijpen w.b. de precieze invulling. Het werken met een werkboek en instructie video’s is een goede werkvorm voor mij omdat ik dan op mijn moment rustig kan kijken en werken. Ik hoef er nu geen behandelsessies voor af te zeggen. De filmpjes vond ik voldoende verduidelijkend.

De brainstormsessie en het opstellen van de SMART doelen is in een Zoom sessie online gebeurd. Doordat ik hoorde hoe anderen er mee bezig zijn, kom ik op nieuwe ideeën. Ik merkte ook dat ik op sommige punten al heel ver was, wat de ‘stress’. enigszins verminderd.

Zonder begeleiding zou het mij meer tijd kosten om voor te bereiden, maar omdat ik een solopraktijk heb en ik zou ook meer onzekerheid ervaren.

Ik geef deze begeleiding een 9.

Jolanda van Eikeren

Logopediepraktijk Jolanda van Eikeren

Het werken met een werkboek en instructievideo’s werkt voor mij heel goed: het werd zo duidelijk voor mij en het werkt erg gestructureerd. Deze werkvorm is voor mij is voldoende, wel in combinatie met een coachingscall. die bij mijn gekozen pakket hoort: Optie 3 Logopedist 2.0. Zonder deze begeleiding zou ik meer tijd kwijt zijn in de voorbereiding.

De brainstormsessie en daarna het opstellen van de doelen doet je nadenken over andere zaken dus heeft zeker een meerwaarde.

Ik geef deze begeleiding een 9.

Stefanie d'Haens

Logopediepraktijk d'Haens

Bepaald zelf waar en wanneer je de training wilt volgen!