Disclaimer

Algemeen

Zo gezegd, zo gedaan, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 55229328, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.zogezegd-zogedaan.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Zo gezegd, zo gedaan streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Zo gezegd, zo gedaan aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Zo gezegd, zo gedaan niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Zo gezegd, zo gedaan heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in het huidige trainings- en coachingsaanbod te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede dossiervorming/ bedrijfsvoering en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ons trainings- en coachingsaanbod in relatie tot productiviteit & effectiever werken in de breedste zin van het woord.

Zo gezegd, zo gedaan kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Inspanningsverplichting en geen resultaatverplichting

Zo gezegd, zo gedaan/ Niña van Wermeskerken is niet verantwoordelijk voor het resultaat wat het aankopen van de (online) training, workshop of abonnementsvorm voor ogen heeft. De deelnemer is zelf verantwoordelijk om uit de (online) training, workshop of abonnementsvorm te halen wat voor hem of haar van belang is.

Zo gezegd, zo gedaan is niet verantwoordelijk voor de online leeromgeving LearnSpot, het kan daarom zijn dat de Online training niet op elk moment beschikbaar is en dus te volgen is.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: [E-mailadres]