Home » Blog » Blog » Leuker kan ik het niet maken, wel makkelijker!

Leuker kan ik het niet maken, wel makkelijker!

door | 27 sep, 2017 | Blog

Je kent die slogan vast wel van de belastingdienst. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Belastingaangifte doen, bah. Dat is zo’n jaarlijkse bevalling waar ik vaak tegenaan zit te hikken. Ik laat het altijd tot het laatste moment liggen en dan moet ik in een wervelwind van stress en documenten alles bij elkaar zoeken en hopen dat ik het vind, om vervolgens aan mijn boekhouder te geven.

In plaats van dat ik het hele jaar door nou eens alles netjes bij houd aan administratie en dat dan gewoon op een usb-stickje aan mijn boekhouder kan geven. Ken jij dat ook? Of heb jij die discipline al? Of nog beter… laat je het aan je partner over ?

Belastingaangifte ↔ de Kwaliteitstoets

Nou, zo lijkt het ook te zijn met de Kwaliteitstoets Logopedie. Je kan het vergelijken met belastingaangifte doen. Je kan er als een berg tegenop zien en het kan je een hoop stress opleveren, zeker als je niet voorbereid bent.

De belastingdienst gaat ergens rond maart de aangifte al deels voor je invullen en hoef je het alleen maar na te kijken of het goed is gegaan en of het klopt met de daadwerkelijke cijfers die jij hebt bijgehouden. Op deze manier maken zij het makkelijker.

Nou let op: leuker kan ik het niet maken, die Kwaliteitstoets. Maar wel makkelijker!

Hoe overleef ik mijn audit?

Ik heb een e-book geschreven met daarin veel voorkomende fouten en/of valkuilen die ik de afgelopen jaren om mij heen heb gezien bij logopedisten en logopediepraktijken die ik heb gesproken of begeleid. Deze fouten heb ik verzameld en heb mijn tips ook op een rijtje gezet in mijn gratis e-book “Hoe overleef ik mijn audit?”.

Lijkt het jou interessant om dit te lezen? Het enige wat je hoeft te doen is je hieronder in te schrijven.

[activecampaign form=3]

Ik hou je dan ook elke maand op de hoogte van wanneer de blog uitkomt, die nog meer waardevolle informatie bevat als antwoord op jouw vragen en die van je collega’s van de blog van vorige maand.

Heb je bij de vorige blog ‘Ik heb een cadeautje voor je’ nog geen reactie gegeven?

Dan kan dat alsnog, ik zal je reactie meenemen in mijn blogschema.

Nu ben ik natuurlijk zeer benieuwd wat je van mijn e-book vindt.

Ik zou je daarom ook nog willen vragen om na het doornemen ervan onder deze blog te laten weten wat je ervan vond.

Wat was voor jou de handigste tip? Zijn er nog vragen die naar boven komen na het lezen van mijn e-book?

Ik kijk uit naar je reactie!

 

De weg naar succes, begint met de eerste stap.

 

Zo gezegd, zo gedaan

 

Over Niña van Wermeskerken

Met mijn werkervaring opgedaan in de paramedische sector, talloze gevolgde ondernemerstrainingen, gegeven training en coaching, mijn passie voor efficiënt en effectief werken sta ik klaar voor jou!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin