Home » Blog » Blog » Hij is online: De eerste ‘Zo gezegd, zo gedaan’ BLOG!

Hij is online: De eerste ‘Zo gezegd, zo gedaan’ BLOG!

door | 18 jan, 2017 | Blog

Sommigen hadden de oproep misschien al voorbij zien komen op fb maar voor degene die het hebben gemist: ‘Zo gezegd, zo gedaan’ was op zoek naar enthousiaste bloggers. En nu raad je het natuurlijk al, de leukste bloggers zijn gevonden.

Vandaar dat vandaag de grote primeur is, vanaf 1 februari komt er twee keer per maand een nieuwe blog online. Om de week op woensdag kan iedereen klaar gaan zitten voor hun vaste stukje leesvoer, want wij worden een vertrouwd beeld.

Zoals je weet is het de missie van ‘‘Zo gezegd, zo gedaan’’ om alle logopedisten die de Kwaliteitstoets logopedie willen behalen, vrijwillig dan wel geselecteerd, zodanig te begeleiden, dat zij in staat zullen zijn ontspannen en met vertrouwen in hun eigen kunnen de Kwaliteitstoets tegemoet te zien en met een goede beoordeling te slagen.

‘Zo gezegd, zo gedaan’ vindt het belangrijk dat het goed gaat in logopedieland. Er wordt aldoor gezocht naar oplossingen die de werkdruk kunnen verminderen, die zijn ontstaan door de diverse veranderingen in het werkveld. Ook vindt Zo gezegd Zo gedaan het belangrijk dat wij als conculega’s op een goede manier met elkaar om gaan. Om deze redenen ontstond het idee voor een blog. Want hoe leuk is dat, wekelijks een stuk online over onderwerpen waar jij als logopedist tegen aanloopt. Wij zijn natuurlijk super enthousiast en wij hopen jij ook.

We willen in de blogs pijnpunten van logopedisten bespreken, maar ook de leuke of ontroerende verhalen komen naar voren. Wij hebben namelijk zo’n mooi beroep, hier moet toch over geschreven worden? Dit mooie beroep kan soms helaas nog best lastig zijn, vooral omtrent alle regels die wij moeten naleven. In de blogs willen wij jou hierbij helpen en door samen te kijken het ietsje makkelijker en hopelijk ook plezieriger maken.

Niet alleen de blog gaat online komen, maar ook gaan wij vaste dagen lanceren waarbij de leukste quotes online komen. Zo hebben we ‘Mindset Monday’, ‘Dirty desk day’ en ‘Focus Friday’. Deze dagen hopen we jou te stimuleren en te enthousiasmeren met de leukste quotes, afbeeldingen en dergelijken. Wij zijn natuurlijk heel blij als jij leuke quotes of foto’s voorbij ziet komen en deze met ons deelt, jij bent ook logopedist en weet als geen ander wat je collega’s in logopedieland even kunnen gebruiken.

Nu zijn wij natuurlijk heel erg benieuwd of jij leuke onderwerpen in gedachten hebt voor de blog. Wat zijn de punten waar je tegen aanloopt of lastig vindt in de praktijk? Een voorbeeldje is bijvoorbeeld het ICF, de gigantische werkdruk of SMART doelen opstellen.

We houden van interactie dus collega, kom maar op met al jullie goede ideeën. We willen graag weten wat jij lastig vindt in de praktijk. Ook voor creatieve ideeën of grappige verhalen die jij tegen komt tijdens je logopedische werk staan wij open en staan wij te trappelen om ze aan te horen.

Onder de BLOGS heb je de mogelijkheid om te reageren, wij reageren hier dan ook weer op zodat we samen tot oplossingen komen. We zijn collega’s en samen komen wij verder.

Dus lieve collega, welke onderwerpen zien je graag terug in onze blogs? Schrijf je reactie onder de blog!

Wij zijn heel benieuwd!

De weg naar succes begint met de eerste stap!

Zo gezegd, zo gedaan

Over Niña van Wermeskerken

Met mijn werkervaring opgedaan in de paramedische sector, talloze gevolgde ondernemerstrainingen, gegeven training en coaching, mijn passie voor efficiënt en effectief werken sta ik klaar voor jou!

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. Marloes

    Ontzettend interessant en een goed initiatief.

    Reageer
    • Niña van Wermeskerken

      Hoi Marloes,

      Bedankt voor je reactie. Heb je zelf nog blogonderwerpen die jouw interessant zouden lijken? Of vanuit je omgeving?

      Alvast bedankt voor het meedenken!

      Groetjes Niña

      Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin