Home » Blog » Blog » Afgestudeerd

Afgestudeerd

door | 19 jul, 2017 | Blog

Eindelijk, ik mag het zeggen: ik ben afgestudeerd. Ik herinner me het als de dag van gister, mijn eerste schooldag. Maar nu vier jaar verder en officieel logopedist! Wat heb ik hier hard voor gewerkt om tot dit punt te komen maar het blijft een raar idee dat ik nu niet meer naar school hoef. Maar natuurlijk overheerst het fijne gevoel dat ik nu eindelijk aan het werk kan als ‘echte’ logopedist. Soms word ik er zelfs een beetje zenuwachtig van. Mijn schooljaren zitten erop en nu moet ik ALLEEN mensen gaan behandelen. Maar op zulke momenten roep ik mijzelf tot de orde want alle kennis heb ik, alleen nog meer ervaringen op doen. Nu begint het echte werk!

In jaar 1 en 2 van de opleiding heb ik vooral heel veel theoretische kennis opgedaan maar de laatste periode van mijn studie heb ik me voor mijn gevoel pas echt ontwikkeld als volwaardige logopedist. Dit komt puur door ervaring opdoen op stage. Alles zelf ondervinden en soms ook vallen en dan weer opstaan.

Ook heb ik veel kennis opgedaan door de cursus Bedreven van ‘Zo gezegd, Zo gedaan’, dit was een echte aanvulling op mijn kennis die ik had opgedaan op school en stage.

Want waar moet je nou eigenlijk aan voldoen als logopedist als het gaat om de dossiervorming? Dat zijn dingen die je pas tegenkomt in het werkveld, in de praktijk. Dat hier cursussen voor zijn, is wat mij betreft een ware uitkomst.

Ik zou ook beginnende logopedisten aanraden een cursus te volgen, zo ga je helemaal klaar en fris het werkveld in! De cursus maakt hetgeen geleerd is op de opleiding praktisch en toepasbaar. Zo schrijf je op een werkbare wijze een behandelplan, geheel volgens de richtlijn dossiervorming en de criteria van de Kwaliteitstoets Logopedie.

Nou nu nog even op vakantie en uitrusten van de drukste schoolperiode die ik ooit heb gehad. Scripties, portfolio’s, eindgesprekken en ga zo maar door, ik ben er klaar mee!

En ja, dan begint mijn carrière als logopedist. Ik kan niet wachten!

Ben jij ook geïnteresseerd in een cursus van ‘Zo gezegd, Zo gedaan’?

Kijk dan snel op de website naar het aanbod en contact op met Niña van Wermeskerken.

De weg naar succes begint met de eerste stap!

Zo gezegd, zo gedaan

Over Niña van Wermeskerken

Met mijn werkervaring opgedaan in de paramedische sector, talloze gevolgde ondernemerstrainingen, gegeven training en coaching, mijn passie voor efficiënt en effectief werken sta ik klaar voor jou!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin