Bijscholing logopedie

Bij Zo gezegd, zo gedaan ben je van harte welkom voor een nascholing logopedie, gericht op dossiervorming en het maken van SMART doelen. Binnen ons trainings- en adviesbureau beschikken we over een ruime ervaring en vakkennis op het gebied van Methodisch Logopedisch Handelen. Zo blijft jouw kennis en kunde van MLH als logopedist altijd up-to-date.

 

Bij Zo gezegd, zo gedaan staan we dan ook graag voor je klaar als je gebruik wilt maken van een bijscholing logopedie SMART doelen maken. Als zorgverlener wil je kwaliteitszorg natuurlijk kunnen blijven garanderen. Binnen ons adviesbureau verstrekken we dan ook maatwerk trainingen waar je binnen je logopediepraktijk veel aan hebt. Ook het op de juiste manier bijhouden en opstellen van het zorgdossier hoort daarbij. Het cliëntendossier binnen de logopedie is gebonden aan een aantal richtlijnen. Tijdens de bijscholing logopedie, gericht op dossiervorming, laten we je tevens zien hoe je de vertaalslag maakt van de richtlijnen naar de praktijk. Voor een nascholing logopedie, gericht op dossiervorming, staan onze specialisten dan ook graag voor je klaar. Zo kun je jouw cliënten altijd blijven voorzien van de zorg die op dat moment nodig is.

Training en bijscholing logopedie

Bij Zo gezegd, zo gedaan zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van bijscholingen en trainingen op het gebied van logopedie gericht op o.a. dossiervorming en het opstellen van SMART doelen. Ook als je meer wilt weten over het praktisch en correct toepassen en registreren van de richtlijn TOS staan we voor je klaar. Deze adviezen laten je zien hoe je de betreffende richtlijnen kunt vertalen naar de praktijk en toe kunt passen in de behandelingen. Ook het werkproces en een correcte dossiervorming is daarbij belangrijk.

Om de kwaliteit te waarborgen en te controleren, moet de specifieke werkwijze gecontroleerd worden. Dit gebeurt door het afnemen van een Kwaliteitstoets Logopedie. Deze wordt afgenomen door Kiwa of HCA. Bij Zo gezegd, zo gedaan ben je daarom ook aan het juiste adres voor een voorbereidende training op de toets. We kunnen je tevens voorzien van een proefaudit zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op de toets.

Ook efficiënt werken is daarbij van groot belang. Niet alleen tijdens de behandelingen, maar natuurlijk ook op het gebied van dossiervorming in de praktijk. Juist daarom is het goed om als professionele hulpverlener gebruik te maken van de bijscholing logopedie gericht op o.a. dossiervorming en het opstellen van SMART doelen van Zo gezegd, zo gedaan. Onze specialisten staan graag voor je klaar.

 

Klik hier om contact op te nemen